Reglement

Het Reglement

1) De wandeling wordt georganiseerd door een zaak die lid is van de VVV Toerisme Kasterlee VZW.

2) De organisator zorgt zelf voor zijn gids of begeleider en de eventuele vergoeding voor deze. Indien u geen gids weet, gelieve zich te wenden tot het toeristisch kantoor (Markt 42, Kasterlee).

3) De wandeling is steeds tussen de 8-10km of dit staat anders vermeld bij de deelnemende horecazaak.

4) De organisator voorziet de aankomst op hetzelfde punt als het vertrek.

5) Zelfs bij een geringe opkomst gaat de wandeling door.

6) Het vertrek is steeds om 14u00.

7) Honden zijn toegelaten aan de leiband. Indien u of uw gids/begeleider een wandeling organiseert door de Hoge Rielen, gelieve dit tijdig door te geven aan ons, aangezien we dan de deelnemers moeten verwittigen dat ze geen honden mogen meebrengen naar de wandeling.
Honden zijn NIET toegelaten in de Hoge Rielen.

8) Indien er meerdere organisatoren een zelfde datum kiezen, wordt deze toegewezen aan de eerst aanvraag. Eerst is eerst.

9) De organisator mag maximum op 2 datums een wandeling organiseren, maar we geven elke horecazaak een kans om deel te nemen dus gelieve aan te duiden welke datum u zeker prefereert. Als er na de inschrijvingen nog datums vrij zijn, zal de VVV u contacteren om een 2de datum in te plannen, indien u nog wenst.

10) Vanaf dat het KMI code oranje aangeeft op de dag van de wandeling, zal de geplande winterwandeling NIET doorgaan wegens gevaar voor uw veiligheid.